Locatie

Locatie

Fuiks, Capelle a/d IJssel

ACN nummer 115 staat voor de deur en we hebben wat speciaals bedacht om dit met jullie te vieren. In samenwerking met Capels restaurant Fuiks organiseren we op 2 juli a.s. een bbq. Restaurant Fuiks ligt op een van de mooiste stukjes aan de dijk in Capelle aan den IJssel. Voor de deur van het restaurant is een mooie allee waar we onze aircooled rides kwijt kunnen. Vanzelfsprekend zijn de Zundapps van de De IJsseldappers ook weer meer dan welkom!

Het belooft een mooie avond te worden. Denk aan Pulled pork, Picanha (staartstuk) USA Black Angus, Kipsaté van polderhoen. Voor de vegetariër bereidt de pitmaster een heerlijk en verrassend alternatief op de bbq. Alles aangevuld met salades & brood. We vragen voor deze editie een bijdrage van 22,50 p.p. Hierin zit het eten en een consumptie per persoon. (Kinderen eten ala carte, apart af te rekenen ter plaatse).

We vragen je om aan te melden middels Aircooledcruisenight@gmail.com
Het bedrag dient vooraf te worden voldaan. Wie sluit aan voor deze unieke avond?

Meedoen met de BBQ is geen verplichting, vanzelfsprekend is lekker "ouderwets" aansluiten meer dan gezellig! Deze locatie is top, leuke speelplaats voor de kinderen, dus neem het gezin mee.

Het adres van Fuiks eten en drinken is: Vuykpark 1, 2903 LP Capelle aan den IJssel.